Ford pregăteşte un concurent pentru Jeep Wrangler!

Pe site-ul oficial Ford în secţia modelelor viitoare a apărut o pagină pentru modelul Bronco 2020! Americanii nu au publicat poze sau date tehnice referitoare la viitorul model, dar cert este faptul, că în viitorul apropiat Ford va prezenta un nou SUV!
Ford Bronco a fost produs de americani între anii 1966-1996, după care SUV-ul şi-a încheiat cariera la cea de-a cincea generaţie, având un succesor indirect – Ford Expedition. Producătorul declară că, după mai multe solicitări din partea fanilor, modelul Bronco va renaşte cu un design modern şi va fi totodată fidel generaţiilor precedente.
Americanii au confirmat că vor lansa un concurent pentru Jeep Wrangler încă la începutul anului, însă nu a oferit mai multă informaţie. Noul Ford Bronco, cu siguranţă, va fi construit pe cadru dur şi va avea tracţiune integrală, iar pe site mai este afişată informaţia, că viitorul Bronco va fi şi un model global, şi nu destinat doar pieţei nord-americane. Noul SUV va fi prezentat nu mai devreme de toamna 2019, dar nu este exclusă apariţia unor concepte, care vor prefaţa viitorul model.
0
3,012
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!