G-Power stoarce 750 CP din BMW X5M!

Lansarea noului Lamborghini Urus, cu siguranţă, va cauza nopţi nedormite în rândurile tunerilor şi producătorilor auto. Cu 650 CP şi 850 Nm la activ acesta este unul dintre cele mai potente şi dinamice SUV-uri de serie pe glob, care aduce noi standarde în industria auto şi, în special, în segmentul SUV-urilor sport, iar germanii de la G-Power sunt printre primii care au decis să anunţe un protest noului super-SUV italian oferind 3 pachete de actualizări pentru BMW X5M!
Primul pachet include o actualizare a unităţii de control a motorului Bi-Tronik 2 V1, sau instalarea unităţii proprii Bi-Tronik 5 V1, care stoarce din benzinarul twin-turbo V8 de 4.4 litri, care din uzină dezvoltă 575 CP şi 750 Nm, o putere de 650 CP şi 850 Nm cuplu maxim! Deci, o putere identică celei dezvoltate de Lamborghini Urus!
Dar germanii nu se opresc aici şi oferă al doilea pachet de actualizări, care aduce SUV-ului bavarez 700 CP şi 905 Nm, iar pachetul de modificări cu numărul 3 stoarce din BMW X5M o putere impresionantă de 750 CP şi 980 Nm!
Plus la asta, G-Power oferă un set de modificări exterioare, ce include capotă Venturi din fibră de carbon, set de jante din aliaj cu design unic şi sistem de eşapament sport. Ar fi curios să vedem o cursă cu un BMW X5M modificat de G-Power şi noul Lamborghini Urus. Sau SUV-ul italian va beneficia şi el curând de modificări de la atelierele de tuning?
0
2,476
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!