General Motors oferă posibilitatea de a comanda cafea direct din automobil! (Video)

General Motors (GM) a lansat platforma Marketplace pentru automobilele întregului concern, care oferă posibilitatea de a achiziţiona bunuri, servicii şi de a rezerva mese în restaurante prin intermediul sistemului multimedia al automobilului. Producătorul declară, că sistemul este menit să economisească din timpul clienţilor săi şi, în acelaşi rând, folosirea lui în timpul mersului este mai sigură.

Sistemul poate fi încărcat pe automobilele ce sunt dotate cu sisteme multimedia compatibile prin intermediul conectivităţii 4G LTE, pentru aceasta nu este necesar ca clienţii să viziteze un service specializat.
Marketplace este primul sistem de acest fel în industria auto, care permite clienţilor General Motors să achiziţioneze bunuri, cafea şi alte băuturi, să găsească cele mai apropiate staţii de alimentare cu combustibil şi de a primi reducere pentru alimentare, să-şi rezerve mese în localuri şi să facă comandă de o varietate mare de servicii. Aplicaţia este integrată în sistemele multimedia Chevrolet, Buick, GMC şi Cadillac, şi poate fi acţionată prin intermediul ecranului tactil de pe consola centrală. Aplicaţia mai include secţiunea "Shop", care vine să ofere clienţilor GM reduceri şi oferte speciale pentru accesarea serviciilor sau la procurarea accesoriilor din reţelele de dealeri.
Pentru început, Marketplace va oferi clienţilor GM posibilitatea de a achiziţiona bunuri şi servicii în reţelele de cafenele şi restaurante Starbucks, Dunkin’ Donuts, Wingstop şi TGI Fridays, să achite cu reducere combustibilul şi să localizeze cele mai apropiate staţii de alimentare petroliere Shell şi ExxonMobil, să-şi rezerve camere în hotelele Priceline.com, locuri de parcare în Parkopedia, să localizeze şi să rezerve o masă în cel mai apropiat restaurant cu serviciul Applebee’s, să facă comandă de micul dejun în IHOP şi să beneficieze de livrări prin intermediul delivery.com.
0
2,362
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!