Honda va prezenta conceptul versiunii sport a SUV-ului CR-V!

La Salonul Auto de la Tokyo Honda va prezenta prototipul conceptual CR-V Custom Concept, care reprezintă viitoarea versiune sport a SUV-ului nipon. Cea de-a cincea generaţie CR-V este abia la începutul carierei sale, fiind lansat pe piaţă în 2017, iar începând cu anul viitor acesta ar putea fi oferit şi într-o versiune sport, dacă aceasta va fi lansată în serie, pentru prima dată!
Prototipul versiunii sport CR-V diferă de celelalte versiuni prin o altă grilă a radiatorului şi o nouă bară de protecţie faţă cu lumini de zi de tip LED adiţionale, care pleacă mai jos decât la versiunile de serie. Conceptul a mai beneficiat de blocuri optice faţă noi, capace ale oglinzilor retrovizoare laterale vopsite într-o nuanţă argintie şi alte praguri laterale.

Niponii nu oferă informaţii despre substratul tehnic al SUV-ului, nu se ştie dacă versiunea sport va beneficia de propulsoare noi. Noua generaţie a SUV-ului nipon este construită pe noua platformă modulară Honda, pe care o împarte cu compacta Civic şi este oferit cu unul din cele trei motoare: benzinar turboaspirat de 1.5 litri cu 192 CP şi 242 Nm la activ, cu benzinarul aspirat natural de 2.4 litri cu 186 CP şi 244 Nm, şi turbodieselul 1.6 i-DTEC. Mai târziu va fi lansată şi o versiune cu propulsie hibridă, prezentată în acest an la Salonul Auto de la Frankfurt.
0
2,393
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!