Hyundai H-1 a fost modernizat substanţial!

Hyundai Starex/Grandstarex, cunoscut şi sub denumirea H-1, este produs din 2007 şi de atunci designul său exterior şi interior s-a demodat foarte mult. La finalul acestui an, producătorul sud-coreean a prezentat versiunea actualizată a van-ului său, care deja este disponibil pentru comandă pe piaţa coreeană. Acesta nu este un schimb de generaţii, ci o modernizare substanţială a modelului curent.
Întreaga parte frontală a fost regândită. Blocurile optice faţă verticale au cedat locul unor blocuri optice pătrăţoase noi. Grila radiatorului are o formă asemănătoare stilului curent a mărcii. La posterior schimbările sunt mai puţin evidente, însă în echipările de top blocurile optice spate pot fi de tip LED.

Habitaclul este absolut nou cu un design riguros. H-1 poate fi dotat acum cu un ecran tactil de 8 inci a sistemului multimedia, iar la tapiţerie se folosesc materiale de calitate simţitor mai bună decât la modelul de până la facelift.
Toate propulsoarele se conformează acum normelor Euro-6. În dotarea incipientă H-1 este oferit cu un turbodieselul 2.5 CRDI cu 14 CP şi 353 Nm la activ, cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte. Propulsorul turboaspirat VGT dezvoltă acum 176 CP şi 451 Nm, iar pe piaţa sud-coreeană este disponibilă şi o versiune alimentată cu propan-butan de 2.4 litri de 159 CP. Opţional Hyundai H-1 poate fi cuplat la vechea cutie automată cu 5 rapoarte.

În Coreea de Sud vânzările Hyundai H-1 au început. Preţul de start constituie 19,500 euro. La începutul anului viitor modelul va fi livrat şi pe alte pieţe.
0
2,184
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!