Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Interiorul noului Gelandewagen a fost prezentat oficial!

13 Decembrie 2017 - 10:22
Denis Godorozea
Pentru că ar fi mult prea riscant pentru cei din Stuttgart să experimenteze cu design-ul exterior, acesta va avea o evoluţie discretă dar strict necesară. Altfel lucrurile stau la interior. Noul Gelandewagen a făcut un pas enorm în materie de design şi confort.
Interiorul dezvăluit al noului tot-teren Mercedes-Benz este elegant şi se inspiră de la modelele noi deja lansate: S-Class, E-Class, E-Class Coupe, poate şi de la C-Class, dar nu este similar acestora şi îşi păstrează o doză din brutalitatea sa distinctă de alteori.
Ca şi noile şi viitoarele modele din gama Mercedes-Benz, G-Class beneficiază de două tablete imense, de 12.3 inci fiecare, ce domină tabloul de bord, unul pentru afișajele planşei de bord digitale, şi altul pentru sistemul multimedia. Dar priviţi prizele de aer – acestea sunt rotunjite, dar îşi fac loc pe o inserţie masivă şi brutală compusă, se pare, din aluminiu.
G-Class va avea un interior copleşit de piele, cu inserţii Piano Black în jurul blocurilor de comenzi a sistemelor audio şi de climatizare, iar mai jos consola centrală se intersectează cu tunelul central, care are deja inserţii din fibră de carbon, iar la mijlocul acestuia se regăseşte touch-pad-ul caracteristic tuturor modelelor din gama producătorului german. Volanul este şi el preluat de la cele mai noi berline Mercedes-Benz, cu touch-pad-uri şi un număr vast de comenzi.
Cu siguranţă, Gelandewagen va oferi simţitor mai mult confort pasagerilor la interior, dar se combină acest lux cu capacităţile şi misiunea primordială a unui tot-teren? Clienţii vor decide. Ba chiar au făcut-o deja! Cele mai luxoase şi rafinate versiuni a generaţiei precedente G-Class se bucurau de cea mai mare cerere pe piaţă.

Noul Mercedes-Benz G-Class va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Detroit în ianuarie 2018 şi atunci vom avea ocazia cu toţii să-i savurăm evoluţia design-ului exterior şi revoluţia în design-ul interior.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter