Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Land Rover va prezenta prototipul de serie al noului Defender, omițând un nou concept!

Noua generaţie Land Rover Defender, ce poartă denumirea de uzină L663, este tot mai aproape de producţia de serie şi va fi prezentată în cadrul aniversării jubileului de 70 ani de existenţă a mărcii britanice!

Generaţia precedentă Land Rover Defender nu era niciodată un model de producţie în masă, deşi, datorită capacităţilor sale, a devenit un model extrem de popular şi chiar legendar! Chiar şi aşa, acesta înregistra vânzări anuale de circa 20 mii unităţi la nivel global, iar noua generaţie ar trebui să beneficieze de o cerere de cel puţin 100 mii unităţi anual pentru a nu provoca pierderi.
Conceptul, care prefaţa viitoarea generaţie Defender, numit DC100 Concept, a fost prezentat în 2011 şi a fost întâlnit cu o critică dură din partea publicului şi a presei, astfel încât producătorul a fost nevoit să lucreze la designul noului tot-teren de la zero. Sarcina designerilor este şi mai dificilă acum, deoarece, din frica apariţiei unor eventuale clone chinezești (precum Land Wind X7 care a copiat mot-a-mot designul Range Rover Evoque), producătorul a decis să prezinte modelul de serie înainte ca acesta să fie prefaţat de un concept!
Britanicii nu oferă multe detalii despre viitoarea generaţie Defender. Se ştie doar că acesta va folosi arhitectura D7u, utilizată la noile Range Rover, Range Rover Sport şi Discovery. Sub capotă se vor regăsi motoarele familiei Ingenium, instalate şi pe celelalte modele Jaguar şi Land Rover, iar Defender va fi cel mai potent off-roader din gama mărcii britanice şi va beneficia de tehnologiile modernizate Terrain Response II oferite pe actualul Discovery.
Prototipul de serie Land Rover Defender va fi prezentat până la finele anului viitor, iar startul vânzărilor va fi dat la începutul anului 2019.
0
645
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!