Lexus a prezentat un nou teaser a conceptului LF-1 Limitless!

Acum 2 săptămâni niponii prezentau prima imagine de teasing a conceptului care va debuta la Salonul Auto de la Detroit în ianuarie. Pe acea imagine apărea posteriorul modelului cu silueta unui crossover-coupe.
Acum Lexus a publicat un video-teaser care a prezentat luminile sofisticate a blocurilor optice faţă a crossover-ului conceptual. Designul LF-1 Limitless este elaborat de studioul niponilor CALTY, din California. Producătorul caracterizează noul concept drept "navă amiral care redefineşete luxul şi performanţa în gama SUV-urilor Lexus". Nu se ştie, dacă crossoveru-ul va rămâne doar un concept, ce va dicta viitoarele tendinţe de design a mărcii, sau acesta se va transforma într-un nou SUV care se va situa cu o treaptă mai sus de Lexus RX care, în prezent, este SUV-ul de top al niponilor. Nu uităm de Lexus LX, dar acesta este un off-roader cu cadru dur care împarte platforma tehnică cu Toyota Land Cruiser 200 şi nu este prezent pe toate pieţele unde sunt vândute celelalte SUV-uri Lexus, fiind destinat altei categorii de clienţi.

Designul şi informaţiile depline despre noul concept Lexus le vom afla la Salonul Auto de la Detroit la 15 ianuarie 2018!
0
2,123
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!