MINI oferă un pachet impresionant de personalizare pentru clienţii săi!

MINI lansează opţiunea "MINI Yours Customized", care oferă un nivel impresionant de personalizări pentru clienţi! Serviciul este lansat pentru a satisface doleanţele clienţilor care-şi doresc un automobil personalizat la un nivel cu totul nou, cu piese absolut originale şi toate astea la cea mai înaltă calitate cu suportul producătorului!
Clienţii vor putea să creeze un design unic al pieselor cât interioare, atât şi exterioare, prin intermediul unui site special lansat de britanici. Piesa personalizată de client (printre care se enumeră iluminarea ambientală, inserţiile din plastic la interior şi exterior) va fi produsă cu ajutorul unei imprimante 3D. Producătorul declară că posibilităţile de personalizare sunt aproape nemărginite, iar clienţii vor putea aplica pe diverse inserţii numele său, un numărul preferat sau chiar o frază sau un slogan imprimat cu orice font sau chiar scris de mână. Luminile de întâmpinare din portiere pot fi şi ele personalizate cu orice nuanţă de culori şi inscripţie.
Opţiunea va fi disponibilă inclusiv şi pe piaţa europeană pentru toţi clienţii producătorului britanic. Piesele personalizate vor fi produse de către la o uzină specială MINI şi vor fi mai apoi livrate clienţilor, care vor avea posibilitatea să le instaleze de sine stătător, sau să solicite acest serviciu de la producător.
0
2,442
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!