Marele VIDEO al expediţiei spre ţara lui Moş Crăciun, la bordul caravanei Skoda KAROQ!
24 Decembrie 2017, 10:22
Oh, ce expediţie superbă a fost asta! Extraordinar de lungă, dificilă, un adevărat test al rezistenţei pentru oamenii implicaţi şi pentru automobilele expediţionale, dar am îndeplinit cu succes misiunile acesteia!

V-am promis un video final de recapitulare a întregii expediţii, care
să conţină şi imagini inedite, nepublicate în filmuleţele pe care le realizasem şi publicasem în fiecare zi a expediţiei, iar acum, în ajun de Crăciun, este momentul perfect să vă livrăm acest video minunat, care vă va purta prin toate ţările fantasticei expediţii, prin toată atmosfera ei şi vă va teleporta în mijlocul acestei minunate aventuri Skoda KAROQ, care a culminat cu vizita familiilor din toate
ţările europene la Moş Crăciun, în Laponia. Desigur, în imagini veţi vedea şi familia Gherasim din Moldova, cea care a fost desemnată prin tragere la sorţi drept câştigătoare şi care a beneficiat, graţie celor de la Petrom Moldova, de o călătorie magică în Laponia.
Toate cele patru Skoda KAROQ au rezistat cu dârzenie în această expediţie, nici una din ele nu ne-a făcut nici măcar o singură problemă, deşi au însumat împreună 23,400 km parcurşi. Despre maşini, dar şi despre echipaje, vă spunem mai multe în zilele
următoare, iar astăzi vă îndemnăm să savuraţi filmul expediţiei, pregătit de echipa noastră de producţie! Apăsaţi HD, pentru că filmul e în rezoluţie 4K! Vizionare plăcută şi Crăciun Fericit!
PiataAuto.mdIlie Toma
0
5,750
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!