Mercedes-AMG va coopera cu Linkin Park în crearea sunetului de eşapament a modelelor sale electrice!

Mercedes-AMG va coopera cu formaţia americană Linkin Park la dezvoltarea sunetului produs de sistemul de eşapament a modelelor sale performante, cât şi la producţia sunetelor artificiale pentru modelele electrice! Informaţia a fost confirmată pentru wheelsmag de şeful diviziunii AMG Tobias Moers. Mercedes-AMG a mai cooperat în trecut cu trupa rock, când muzicienii au lucrat la designul exterior al bolidului de curse Mercedes-AMG GT3.
Moers a subliniat, că Mercedes-AMG comercializează mai mult decât automobile de performanţă – emoţii, iar pentru ca acestea să fie din cele mai frumoase automobilul trebuie să scoată şi un sunet pe măsură! Şeful diviziunii AMG nu a precizat în ce măsură vor participa trupa rock la crearea sunetului de eşapament, dar a afirmat că pe lângă Linkin Park, Mercedes-AMG cooperează cu un număr mare de persoane şi experţi din diferite domenii pentru a identifica cel mai melodios sunet de eşapament pentru modelele sale.
Pe lângă modelele de performanţă, Linkin Park va participa şi la crearea sunetelor artificiale produse de vehiculele electrice, iar Moers a menţionat că viitoarele modele electrice Mercedes-Benz nu neapărat vor emite sunete asemănătoare celor produse de maşinile echipate cu motoare cu ardere internă.
0
2,109
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!