Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu interiorul noului Sprinter!

Viitoarea generaţie Mercedes-Benz Sprinter va debuta în februarie 2018, iar până atunci germanii din Stuttgart ne-au prezentat primele imagini oficiale cu interiorul viitoarei utilitare şi o imagine de teasing cu exteriorul acesteia!
Interiorul utilitarei a făcut un pas enorm înainte şi adoptă o stilistică asemănătoare celor mai noi modele Mercedes-Benz. Sprinter nu va dispune, cel puţin, în prima perioadă, de o planşă de bord digitală, în schimb acesta va beneficia, opţional, de un ecran imens al sistemului multimedia. La bord îşi mai fac loc prizele de aer rotunde, parcă preluate de la noul Mercedes-Benz CLS.
Vor fi disponibile conexiuni USB şi Wi-Fi hotspot. Sistemul Mercedes PRO are integrate mai multe funcţii utile pentru viitorii şoferi, inclusiv sistem de navigaţie ce poate fi uşor setat pentru executarea livrărilor. Pe noul volan cu 3 spițe se regăsesc mai multe comenzi, printre care cele al computerului de bord şi al sistemului multimedia şi două touchpad-uri, precum şi la cele mai recente modele germane.
Noul Mercedes-Benz Sprinter va putea fi achiziţionat din primăvara 2018 cu mai multe opţiuni de ampatament şi lungime a caroseriei. Vor fi propuse versiuni incipiente la cele mai atrăgătoare preţuri, cât şi versiuni de top cu lux desăvârşit la interior. Pentru anul 2019 este confirmată şi o versiune electrică Mercedes-Benz eSprinter.
0
2,485
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!