(VIDEO) Momentul livrării scrisorilor lui Moş Crăciun a fost transmis LIVE în showroom-ul Skoda Moldova, unde toţi copiii au avut parte de distracţie pe cinste cu noul KAROQ!

În timp ce aventurierii expediţionişti se aflau în Laponia, fiind deja alături de toate familiile venite din ţările europene participante în campania de Crăciun Skoda KAROQ, copiii şi familiile lor se adunau în showroom-ul Skoda Moldova din Chişinău. Au fost invitaţi toţi copiii care au scris scrisori Moşului şi au putut fi contactaţi, dar pe lângă aceştia, uşile showroom-ului Skoda au fost deschise pentru toţi doritorii.
Astfel, Skoda Moldova a avut superba idee de a sincroniza prezentarea noului KAROQ în Moldova cu marea misiune a lui KAROQ din această campanie fantastică de Crăciun, aceea de a-i livra Moşului din Laponia scrisorile tuturor copiilor din ţara noastră şi din toată Europa.
Toţi copiii veniţi la eveniment au putut experimenta din distracţiile extravagante pregătite în ton cu filosofia „ALTFEL” a noului Karoq, multe din acestea având iz aventurieri indian, or numele KAROQ vine de la o săgeată indiană!
Iar atunci când expediţioniştii din Laponia, de la bordul caravanei Skoda KAROQ, au ajuns la casa lui Moş Crăciun, împreună cu familia din Moldova care a călătorit în Laponia graţie Petrom Moldova şi care avea rolul de a-i înmâna Moşului scrisorile din Moldova, a fost inclusă şi transmisiunea video LIVE în showroom-ul din Moldova! Astfel, toţi copiii adunaţi, la fel ca şi cei care se uitau online de acasă, au putut vedea în direct marele moment solemn în care s-a petrecut vizita la adevăratul Moş Crăciun şi înmânarea sacilor preţioşi de scrisori!
Dar ce să vă mai spunem – vă îndemnăm mai bine să vedeţi mai jos filmul evenimentului din showroom-ul Skoda Moldova, o galerie foto cuprinzătoare de la acelaşi eveniment, dar şi transmisiunea live pentru cei ce încă n-au apucat s-o vadă!
Sărbători fericite, dragii noştri!
0
3,555
GALERIE FOTO (136 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!