Noua Toyota Avalon va debuta la Detroit în ianuarie 2018!
11 Decembrie 2017, 09:28
Actuala Toyota Avalon a fost prezentată în 2012 la Salonul Auto de la New-York, iar la Detroit niponii vor aduce noua generaţie a sedanului în ianuarie 2018, iar pentru a atrage atenţie pentru modelul nou, producătorul a publicat şi o imagine de teasing!

Toyota Avalon va debuta pe 15 ianuarie, iar producătorul declară că aceasta va adopta un design
asemănător noii Camry, un design dinamic şi stilat. După cum putem vedea în teaser, noua Avalon a primit blocuri optice faţă îngustate cu lumini LED şi o grilă a radiatorului masivă, care va oferi modelului un surplus de agresivitate.

Noua Toyota Avalon este construită pe platforma TNGA, pe care o împarte, inclusiv, şi cu noua generaţie Toyota Camry, ceea ce înseamnă că Avalon
ar putea prelua de la sedanul mai mic şi motorizările. Sub capota Toyota Avalon se aşteaptă benzinarul V6 de 3.5 litri, ce livrează 305 CP şi 361 Nm cuplu maxim. Bineînțeles, ca şi modelul actual, noua Avalon va beneficia şi de o propulsie hibridă care, cel mai probabil, va îmbina benzinarul cu 4 cilindri de 2.5 litri şi un motor electric ce, în tandem, vor livra circa 210 CP.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,426
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!