Noua generaţie Honda Insight a fost dezvăluită înainte de debutul oficial!

În spaţiul web au fost scurse pozele cu prototipul noii generaţii Honda Insight! După cum putem vedea în imagini, noua generaţie a hibridului nipon pleacă departe de la silueta modelelor precedente în stilul Toyota Prius (fapt pentru care a fost criticată dur de public şi jurnalişti), fiind simţitor mai dinamică.
Cea de-a doua generaţie Honda Insight a fost scoasă din producţie în 2014 din cauza cererii mult prea scăzute pentru acest model, iar locul ei a fost preluat de versiunile hibride Honda Civic, care nu pot concura direct cu Toyota Prius, aparţinând clasei de automobile compacte "C". Se pare că niponii au ţinut cont de critica adusă precedentei generaţii şi au proiectat un Insight cu totul nou. Astfel, noua Insight se va situa pe o treaptă mai sus de Civic în gama sedanurilor nipone.
Noul Honda Insight a primit un design inspirat de la cea de-a zecea generaţie a navei amiral Honda Accord. Blocurile optice de tip LED, grila radiatorului, silueta dinamică şi, totodată, masivă, corespund actualelor tendinţe de design a producătorului nipon.

Acelaşi lucru se referă şi la interiorul noului hibrid. Tabloul de bord este mai sobru şi este constituit din materiale de o calitate mai mare decât la predecesori. Consola centrală este dominată de ecranul sistemului multimedia, executat în forma unei tablete, conform modei actuale în industria auto, iar planşa de bord este una digitală şi mult mai "corectă", din punct de vedere ergonomic, decât la generaţia precedentă.
Debutul oficial al noii Honda Insight va avea loc în ianuarie 2018 la Salonul Auto de la Detroit, iar primii clienţi se vor alege cu noul model în vara aceluiași an. Noul hibrid va fi parte a planului de electrificare a producătorului nipon, care prevede că până în anul 2030 nu mai puţin de o treime din modelele comercializate de Honda la nivel global vor avea propulsie hibridă sau pur-electrică. Noua Honda Insight, cel mai probabil, va avea dimensiuni suficient de mari pentru a putea fi atribuită clasei "D" şi va putea concura direct cu rivalul său principal – Toyota Prius, care începând cu cea de-a treia generaţie a păşit în această clasă de automobile.
0
3,272
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!