Noua generaţie KIA ceed a fost deconspirată!

Cea de-a treia generaţie a hatchback-ului sud-coreean KIA cee’d a fost deconspirată înainte de premiera oficială! Pozele au fost capturate în Coreea de Sud şi publicate pe site-ul revistei Monograph.
Modelul prins necamuflat este un cee’d în versiunea standard. Noul cee’d se află în etapa finală de teste şi va fi prezentat, cel mai probabil, în prima jumătate al anului viitor la Salonul Auto de la Geneva. A treia generaţie a hatchback-ului, ca şi cele precedente, împarte platforma şi substratul tehnic cu Hyundai i30. Designul exterior este inspirat de la conceptul Proceed, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt în luna septembrie al acestui an, dar prezintă şi trăsături asemănătoare generaţiei precedente şi noului Hyundai i30, căpătând, totodată, actual limbaj stilistic al mărcii KIA. Se aşteaptă că noul cee’d va fi oferit în 5 variante de caroserie: două hatchback-uri cu kit-uri exterioare diferite, cel standard şi unul sport, break, fastback asemănător noului Hyundai i30 Fastback şi în varianta unui pseudo-crossover, cu inserţii exterioare caracteristice acestei clase.
Sub capota noului cee’d îşi vor face loc aceleaşi motoare ca şi la noul Hyundai i30, benzinare turboaspirate 1.0 T-GDI şi 1.4 T-GDI şi turbodieselul 1.6 CRDI. Motoarele vor livra o putere cuprinsă între 95 şi 140 CP şi vor fi cuplate fie la o cutie manuală cu 6 trepte, fie la una robotizată cu dublu ambreiaj şi 7 trepte. Coreenii nu au confirmat dacă cee’d va beneficia de propulsorul turbo de 2.0 litri cu 275 CP la activ, cu care este echipată versiunea sport Hyundai i30 N.
Noua generaţie KIA cee’d va fi produsă în continuare la uzina coreenilor din Slovacia, modelul fiind destinat, în primul rând, pieţei europene.
0
3,127
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!