Noua generaţie Subaru WRX: primele date oficiale!

Noua generaţie Subaru WRX va fi lansată pe piaţă până în anul 2020, iar lucrările asupra noului sedan sunt în toi, a declarat pentru Autocar designerul-şef al mărcii nipone Mamoru Ishii.

Noul Subaru WRX va avea un design exterior inspirat de la conceptul Subaru Viziv Performance Concept, debutat la Salonul Auto de la Tokyo în luna octombrie acestui an. Ba chiar noul sedan va ajunge pe banda rulantă cu schimbări minore faţă de concept, iar asta din motiv că conceptul a fost întâlnit foarte cald de către public.
Viitorul WRX va avea la bază platforma modulară Subaru Global Platform, pe care a debutat noua generaţie Subaru Impreza. Sedanul va beneficia, în continuare, de tracţiune integrală, iar pe lângă propulsoarele tradiţionale pe benzină, noul model ar putea avea şi propulsie hibridă, cel puţin, niponii nu exclud această posibilitate.
Ishii a mai declarat că, în ciuda tendinţelor actuale, noul Subaru WRX nu va aduce cu sine sisteme sofisticate de condus autonom, niponii vor ţine cont de actualizările moderne a tehnologiilor la nivel global şi vor asigura clienţii săi cu cele mai performante opţiuni, însă condusul complet autonom nu se încadrează în filosofia brandului Subaru şi, în special, a modelului WRX. Ishii a adăugat că noul sedan va pune accent pe senzaţii tari în condus, ca şi generaţia actuală.
0
2,325
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!