Novitec oferă un tuning discret pentru Tesla Model S!

Când vorbim despre modificarea de către atelierele de tuning a modelelor de serie ne imaginăm imediat o capotă cu nişte prize de aer largi integrate, arcuri laterale evazate, un spoiler şi ţevi de eşapament de dimensiuni impunătoare. Altfel stau lucrurile cu modificarea vehiculelor electrice, iar specialiştii de la Novitec vin să ne prezinte viziunea lor în modificarea electromobilului Tesla Model S.
Germanii nu oferă capotă sau bară de protecţie faţă cu prize imense de aer – la ce bun? Tesla Model S este un vehicul pur electric. Cei de la Novitec au decis să confere un kit aerodinamic exterior discret pentru Model S, care vine să deosebească sedanul american modificat de modelele de serie şi, totodată, să accentueze simţul gustului rafinat al proprietarului.
Novitec oferă un kit exterior pentru Model S ce cuprinde o bară de protecţie faţă nouă cu un splitter frontal, praguri laterale, un difuzor integrat în bara de protecţie spate şi un spoiler pe capacul portbagajului, iar toate aceste elemente sunt executate din fibră de carbon. Arată bine, zicem noi!
Design-ul exterior al sedanului este finisat de jantele din aliaj Novitec NV2 de 21 inci aurite, produse special pentru Tesla Model S în colaborare cu producătorul american Vossen. Mai mult decât atât, clientul poate alege una dintre cele 72 (!) nuanţe propuse pentru jante. Plus la asta, la discreţia clientului, Novitec propune şi un set de modificări a interiorului, în cea mai mare varietate de materiale şi nuanţe pentru a crea un Model S cu adevărat unic.
Substratul tehnic a suferit şi el schimbări: suspensia este reglabilă şi poate fi ajustată într-un diapazon de 40 mm, iar amortizatoarele reglabile oferă 3 regimuri de setări, cu comenzi electronice la interiorul maşinii. Opţional se poate opta pentru sistem de frânare cu discuri carbon-ceramice. Specialiştii Novitec nu au exagerat, însă, să intervină şi cu modificări ale propulsiei electrice, or acceleraţia în 2.5 secunde până la 100 km/h oferită standard de Tesla este mai mult decât suficientă pentru orice pasionat de automobile.
0
1,926
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!