Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Polestar a creat ediţii speciale Volvo S60/V60 pentru a marca victoria la WTCC!

Polestar a creat ediţii speciale a modelelor Volvo S60 şi V60 pentru a celebra victoria echipei Polestar Cyan Racing în ultima etapă a campionatului mondial de turisme World Touring Car Championship (WTCC). Thed Bjork este primul suedez care a devenit campion mondial WTCC, înregistrând un scor total de 283.5 puncte la volanul Volvo S60.
Ediţia specială Polestar World Champion este disponibilă pentru modelele Volvo S60 şi V60 cu motorizările D4, D5, T5 şi T6. Pentru fiecare dintre acestea Polestar va adăuga un surplus e putere de 10 CP şi 50 Nm prin folosirea unui filtru de aer sport. Suspensia a rămas standard, însă inginerii au revizuit setările amortizatoarelor.
La exterior modelele vor beneficia de jante noi din aliaj de 19 inci cu inserţii Polestar, capace de culoare neagră a oglinzilor retrovizoare laterale, un spoiler şi difuzor încadrat în bara de protecţie spate. Volvo S60/V60 World Champion Edition vor avea şi un alt sunet al sistemului de eşapament – inginerii Polestar au oferit ţevi noi de eşapament din oţel inoxidabil.
Ediţia specială Polestar World Champion Edition poate fi comandată acum la reprezentanţele Polestar la nivel global, iar modelele S60/V60 achiziţionate anterior de asemenea pot beneficia de acest pachet de îmbunătăţiri.
0
532
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!