Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Prior Design a prezentat prima variantă de tuning pentru noul Mercedes-Benz X-Class!

Inginerii de la atelierul german Prior Design sunt printre primii tuneri care au încercat să personalizeze noul pick-up-ul Mercedes-Benz X-Class. Germanii au oferit un set de modificări la exterior, pentru ca primul pick-up al producătorului din Stuttgart să arate mai agresiv şi mai brutal.
Versiunea modificată de Prior Design se bazează pe motorizarea de top Mercedes-Benz X-Class. Pentru partea frontală tunerii germani oferă o grilă a radiatorului vopsită în culoare neagră şi nu cromată, ca la versiunile standard. Este disponibilă o bară de protecţie faţă cu prize de aer uriaşe, în mijlocul cărora îşi fac loc lumini de zi de tip LED orizontale. Bara de protecţie mai vine şi cu un splitter frontal care, cel mai probabil, va avea de suferit în cazul unei eventuale aventuri în off-road.
Mercedes-Benz X-Class poate avea şi arcuri laterale evazate, ce oferă pick-up-ului un look cu adevărat brutal şi mușchios. La posterior îşi face loc o bară de protecţie nouă cu două ţevi de eşapament.

Noul Mercedes-Benz X-Class, cel mai probabil, nu va beneficia de o versiune de performanţă AMG, însă producătorul a declarat că, în viitor, pentru X-Class vor fi disponibile kit-uri exterioare AMG-Line.
0
527
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!