Procură un Audi R8 cu 300 mii dolari şi primeşte cadou Samsung Galaxy Tab S2!

La ce metode numai nu recurg producătorii auto pentru a atrage clienţi pentru modelele sale! Mulţi reprezentanţi ai industriei auto crează ediţii speciale de lansare, ediţii limitate, ediţii finale pentru modelele sale pentru care mai indică şi un preţ piperat şi uite că se bucură de interesul clienţilor!
Audi are o experienţă vastă în lansarea ediţiilor limitate şi propune pentru piaţa din Australia o ediţie limitată a super-car-ului R8, compusă din doar 10 exemplare, care a fost numită Neuberg Edition. Fiecare super-car are un preţ de puţin peste 300 mii dolari americani, iar proprietarul acestuia va primi cadou o tabletă Samsung Galaxy Tab S2, cu poze şi secvenţe video dedicate super-car-ului R8 încărcate, şi căşti audio Bang & Olufsen H6. Preţul acestor cadouri, printre altele, nu depăşeşte nici 1,000 dolari.
Ei bine, ediţia limitată diferă de modelele de serie nu doar prin aceste cadouri. Audi R8 Neuberg Edition a primit jante din aliaj de 20 inci cu un design unic, blocuri a oglinzilor exterioare de culoare neagră şi alte ţevi de eşapament. Sistemul de iluminare de tip laser este inclus standard pentru această ediţie. Clienţii vor avea de ales una dintre 4 nuanţe a caroserie disponibile: Daytona Gray, Tangou Red, Mythos Black şi Suzuka Grey. Habitaclul este tapiţat în piele Nappa cu cusături de culoare roşie, iar plafonul este îndeplinit din Alcantara, iar pe torpedou îşi vor face loc inserţii din fibră de carbon.
Audi R8 Neuber Edition se bazează pe versiunea Plus a super-car-ului de serie şi este propulsat de unitatea V10 5.2 FSI, ce dezvoltă 610 CP şi 560 Nm cuplu maxim transmis pe toate cele 4 roţi. Super-car-ul atinge viteza de 100 km/h în 3.2 secunde. Ediţia este dedicată traseului diviziunii Audi Sport din oraşul Neuburg an der Donau, unde compania are un complex sportiv şi organizează curse.
0
2,905
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!