SUV-ul electric de serie Jaguar I-Pace este tot mai aproape de premieră! (Video)

Prezentat acum un an, la Salonul Auto de la Los-Angeles, Jaguar I-Pace Concept este tot mai aproape de producţia de serie! SUV-ul electric va de serie va fi prezentat la începutul anului viitor, iar producătorul va da start comenzilor pentru I-Pace din luna martie 2018!
Jaguar I-Pace este primul SUV electric de serie a mărcii britanice. Conceptul prezentat anterior avea dimensiuni apropiate cu Jaguar F-Pace, fiind mai scurt cu 66 mm, dar având, în schimb, un ampatament mai mare cu 116 mm – 2,990 mm! Cel mai probabil, modelul de serie va avea dimensiuni similare.
Inginerii au testat prototipul de serie în condiţii vaste, inclusiv pe drumuri publice. Prototipul a reuşit să parcurgă 1.5 milioane km sau circa 11 mii ore active. La moment I-Pace este supus ultimilor teste înaintea lansării oficiale din 2018. Ca şi conceptul, modelul de serie va avea opţiunea de încărcare rapidă a bateriilor, or acestea vor putea fi încărcate până la 80% într-un timp foarte scurt.
Producătorul nu oferă detalii despre autonomia modelului, informaţiile vor fi făcute publice la premiera modelului de serie sau mai aproape de statul vânzărilor. Într-o secvenţă video, compania prezintă performanţele viitorului I-Pace, unde acesta parcurge o distanţă de peste 320 km cu un singur plin din Sunset Boulevard din Los-Angeles spre Morro Bay din San Luis Obispo.
0
1,842
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!