Skoda lansează versiunea Fabia Edition R5 în cinstea victoriei la campionatul WRC2!

Skoda Motorsport a înregistrat în acest an cea de-a doua victorie în cursele WRC2 cu bolizii Skoda Fabia R5 şi asta afară de victoriile multiple la campionatele regionale! Pentru a onora acest succes, Skoda va lansa o ediţie specială a hatchback-ului compact Fabia Edition R5!
Skoda Fabia Edition R5 este propulsat de unitatea pe benzină turboaspirată 1.4 TSI cu 125 CP la activ, cuplată la cutia robotizată DSG cu 7 rapoarte. Versiunea specială a compactei este bazată pe echiparea Monte Carlo şi dispune de aceleaşi dotări de top: cruise-control adaptiv, cameră de luat vederi pentru mersul înapoi, sistem de navigare, senzori de parcare pe bara de protecţie spate, senzori de lumină şi de ploaie, sistem de climatizare automat, încălzirea scaunelor din faţă şi sistem keyless, ce permite acţionarea lacătului centralizat fără a folosi cheia, iar motorul poate fi pornit prin apăsarea unui buton.
Ediţia specială se va deosebi de versiunile de serie printr-o suspensie mai rigidă cu o gardă la sol mai joasă, un alt sistem de eşapament mai zgomotos, iar caroseria va fi bicoloră, cea mai mare parte având o nuanţă albă, iar acoperişul va fi vopsit în culoare neagră. Designul exterior este condimentat cu jante din aliaj de 17 inci Savio de culoare verde (opţional fiind disponibile aceleaşi jante în culoare neagră sau albă). La interior scaunele faţă şi volanul standarde vor fi înlocuite cu unele de tip sport.

Ediţia limitată Fabia Edition R5 va fi produsă în 1,300 exemplare. Startul vânzărilor va fi dat pe 21 februarie 2018 în majoritatea ţărilor europene.
0
3,240
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!