Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Sondors - automobil electric cu 3 roţi la un preţ de doar 10 mii dolari! (Video)

La Los-Angeles a fost prezentat prototipul automobilului electric cu 3 roţi Sondors. Fondatorul şi şeful firmei, Storm Sondors în trecut a lansat cu succes bicicleta electrică Ebike, iar acum un an acesta şi-a declarat intenţia de a crea un automobil electric şi a început să atragă investitori! Tot atunci Sondors preciza, că doar prin compromis, în prezent, se poate dezvolta un vehicul electric cu adevărat accesibil. Ca rezultat al acestor compromisuri, prototipul Sondors a fost lipsit de cea de-a 4-a roată şi oferă locuri doar pentru 3 pasageri la bord.
Elementele exterioare ale caroseriei Sondors sunt compuse din aluminiu. La baza vehiculului sunt 3 baterii Li-ion care, în dependenţă de versiunea achiziţionată, vor oferi o autonomie de 80, 160 sau 322 km cu "un singur plin", şi vor atinge viteza de 100 km/h într-un timp cuprins între 5 şi 8 secunde.

Preţul de start, pentru versiunea cu o autonomie de 80 km constituie 10 mii dolari, iar pentru a începe producţia de serie, Sonders are nevoie de încă circa 20 milioane dolari – capital atras de la investitori terţi.
0
835
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!