Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Sunseeker a prezentat ediţia limitată One of Ten a compactei Smart Brabus Ultimate 125!

19 Decembrie 2017 - 10:53
Denis Godorozea
La începutul primăverii acestui an, Brabus a prezentat cel mai dinamic Smart ForTwo produs vreodată, care a primit denumirea Ultimate 125. Această cea mai performantă compactă Smart are un preţ piperat de 52,800 euro, iar cei de la Brabus împreună cu producătorul britanic de iahturi de lux Sunseeker au prezentat ediţia limitată a decapotabilei Smart Brabus Ultimate 125 One of Ten, care promite să aibă un preţ şi mai mare!
La exterior compacta nu diferă de modelele "de serie" Brabus Ultimate 125, având doar inserţii pe caroserie cu inscripţii Sunseeker şi câteva nuanţe opţionale. Jantele enorme (pentru o asemenea compactă) de 18 inci şi kitul aerodinamic exterior au rămas aceleaşi. Schimbări majore au intervenit la interior.
La habitaclu Smart Brabus Ultimate 125 One of Ten a primit un design inspirat de la iahturile de lux Sunseeker. Compacta beneficiază de piele fină în două nuanţe, inserţii din fibră de carbon pe tabloul de bord şi pavaj din lemn de cea mai înaltă calitate, acoperit cu unul dintre cele două seturi de covoraşe. oferite la alegere, şi în portbagaj. Pe cotiera centrală este o cusătură în forma unei busole nautice care accentuează caracterul maritim al decapotabilei.
Pe când Smart Brabus Ultimate 125 va fi construit în 125 exemplare, ediţia One of Ten va fi limitată la 10 exemplare fiecare dintre care va avea un preţ de minim 59.900 euro. Substratul tehnic nu a suferit schimbări, şi ediţia limitată vine cu acelaşi motor turboaspirat de 0.9 litri cu 3 cilindri, ce dezvoltă 125 CP şi 200 Nm şi accelerează până la 100 km/h în 9.2 secunde. Viteza maximă este limitată la 175 km/h – mai mult decât suficient pentru o asemenea compactă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (33 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter