Suzuki Xbee - SUV compact în stil retro!

Suzuki a prezentat conceptul unui SUV compact cu un design retro care pare a fi inspirat de la Toyota FJ Cruiser în septembrie la Salonul Auto de la Tokyo! SUV-ul a primit denumirea Xbee şi va pleca în serie fără schimbări esenţiale!
Suzuki Xbee se bazează pe van-ul compact Hustler. Producătorul descrie noul model ca un SUV cu interior spaţios, asemenea unui van, cu capacităţi sporite de trecere. Pe piaţa niponă Xbee va fi oferit pe piaţa niponă exclusiv cu propulsie hibridă, ce îmbină un motor turboaspirat pe benzină de 1.0 litri şi un motor electric. Xbee va fi disponibil fie cu tracţiune faţă, fie cu una integrală şi în ambele variante se va cupla la o cutie automată cu 6 rapoarte.
Suzuki Xbee de serie va putea avea şi un design personalizat la discreţia clienţilor, fiind oferit într-o varietate mare de nuanţe ale caroseriei şi a tapiţeriei habitaclului. Vor fi oferite două nivele de echipare. În dotarea incipientă şi cu tracţiune pe puntea faţă, Xbee va avea pe piaţa niponă un preţ de circa 16 mii dolari, pe când SUV-ul cu tracţiune integrală va costa cel puţin 19 mii euro. Deja în dotarea incipientă crossover-ul va fi echipat cu cele mai noi sisteme de siguranţă din portofoliul Suzuki.
Pentru început, Xbee va fi disponibil doar pe piaţa niponă, iar mai târziu ar putea fi exportat şi pe pieţele în curs de dezvoltare, precum cea indiană, unde Suzuki se bucură şi de o cerere sporită, graţie preţurilor accesibile pentru modelele sale. Producătorul se declară convins, că va realiza cel puţin câte 2,000 exemplare Xbee pe piaţa internă.
0
3,050
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!