Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

TechArt propune un set de modificări pentru Porsche 911 GT3!

Atelierul TechArt va prezenta noul său pachet de modificări pentru Porsche 911 GT3 în Germania, la expoziţia Essen. Tunerii nu au lucrat la substratul tehnic al maşinii, dar aduc un set de îmbunătăţiri la exteriorul şi interiorul maşinii.
Pentru Porsche 911 GT3 germanii propun kitul aerodinamic numit Carbon Sport Package, care include capota cu o priză de aer integrată, bară de protecţie cu splitter frontal, praguri laterale, spoiler şi un difuzor spate realizate din fibră de carbon, care sunt mai uşoare şi vin să înlocuiască piesele originale ale caroseriei. Exteriorul maşinii poate fi condimentat cu jantele din aliaj de producţie TechArt de 20 inci, vopsite în orice culoare la alegerea clientului.
La interior, la discreţia clientului, TechArt oferă materiale tapiţate cu piele sau Alcantara, inserţii din fibră de carbon şi o mare varietate de nuanţe pentru luminile ambientale. Pentru volan germanii propun tapiţerie din piele combinată cu Alcantara şi suprafeţe lăcuite, care nu vor afecta comenzile si sistemul de încălzire a volanului oferite din uzină.
0
325
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!