Tesla a cauzat un deficit de baterii la nivel global!

În presa sud-coreană au apărut informaţii precum că producătorul Tesla ar fi cauzat un deficit acut de baterii cilindrice la nivel global, în efortul de a spori producţia Gigafactory! Potrivit informaţiei apărute, companiei americane i-ar reveni cea mai mare parte de baterii cilindrice produse de Panasonic şi de alţi producători. O asemenea cerere ar fi cauzată din încercările producătorului de automobile electrice de a satisface cererea sporită pentru sedanul Tesla Model 3.
Un distribuitor de baterii din Japonia a declarat că în Ţara Soarelui Răsare a devenit imposibil să achiziţionezi baterii cilindrice, iar Panasonic ar fi avertizat mai multe companii locale că nu va livra baterii în timpul apropiat. Companiile sunt nevoite să apeleze la producţia LG, Murata şi Samsung, care nu sunt capabile să ofere un asemenea volum de marfă chiar şi cu cantitatea de marfă produsă în China.
Se speculează că mai multe companii, inclusiv producătoare de automobile electrice şi din sfera IT, vor fi lipsite de livrări de baterii până în vara anului 2018!
0
2,373
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!