Tesla impune restricţii la alimentarea electromobilelor la staţiile Supercharger!

Începând cu ziua de mâine, 22 decembrie 2017, compania Tesla va interzice alimentarea tuturor electromobilelor sale, produse după 15 decembrie 2017, aflate în posesia firmelor de taximetrie şi de livrare a mărfurilor, la reţeaua Supercharger!
Compania a fost nevoită să ia această decizie din motivul creşterii consistente a numărului vehiculelor electrice Tesla comercializate, iar din cauza automobilelor folosite în companiile de taximetrie şi de livrare, care apelează cel mai des la serviciul dat, reţeaua Supercharger este suprasolicitată, iar persoanele private sunt lipsite de posibilitatea de a-şi încărca automobilele Tesla la terminalele Supercharger.
Aceasta este încă o promisiune încălcată de Elon Musk, după ce de la 1 ianuarie 2017 clienţii sunt obligaţi să achite pentru folosirea staţiilor Supercharger, care declara că staţiile vor fi disponibile pentru toţi clienţii Tesla. Compania declară că, în cazul încălcării interdicţiilor, accesul automobilelor depistate la staţiile Supercharger va fi blocat. Totodată americanii subliniază că sunt dispuşi să conlucreze activ cu companiile comerciale ce folosesc vehiculele electrice Tesla pentru soluţionarea cât mai rapidă a problemei. La ora actuală Tesla a dezvoltat o reţea de 1,043 staţii Supercharger la nivel global şi 7,496 terminale de încărcare.
0
2,085
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!