Toate VIDEO-urile expediţiei spre ţara lui Moş Crăciun, adunate aici, în 4K!

Expediţia noastră continentală din acest an spre ţara lui Moş Crăciun, la bordul caravanei Skoda KAROQ, a fost fără îndoială cea mai spectaculoasă dintre toate. Am parcurs cele mai provocatoare regiuni ale planetei şi v-am bucurat în regim constant cu fotografii superbe, produse de echipele noastre, dar şi, pentru prima dată, filmuleţe video în fiecare zi, care înfăţişau într-un mod mai epic ca niciodată amploarea acestei expediţii!
Acum am format un playlist ordonat cu toate aceste filmuleţe zilnice, ordonate cronologic şi disponibile aici pentru a fi văzute şi savurate de către Dvs. Fiecare dintre ele nu are mai mult decât un minut şi jumătate, dar vizionându-le, veţi parcurge într-un mod imaginar şi epic, aproape întreaga expediţie pe care au parcurs-o cele 4 exemplare Skoda KAROQ. Iar pentru cazul în care video-urile de pe Facebook nu vor rula automat în ordinea playlist-ului, le-am inclus şi unul câte unul mai jos. Savuraţi!

P.S.: Redacţia PiataAuto.md mai are pentru Dvs. o serie de relatări superbe din această expediţie inclusiv cea în care vă spunem totul despre experienţele familiilor ce au ajuns în Laponia, dar, deoarece am avut un proiect continental de această dată, cu multe ţări participante, e nevoie să respectăm şi o sincronizare continentală a comunicării, aşa că marea şi cea mai aşteptată relatare va veni vineri, 15 decembrie 2017!
0
4,853
GALERIE VIDEO (14 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!