Toyota a prezentat pick-up-urile sale Hilux pentru Raliul Dakar 2018!

"O provocare pentru participanţi şi un vis pentru spectatori" – astfel a fost caracterizat legendarul Raliu Paris-Dakar, înfiinţat în 1978 de către aventurierul francez Thierry Sabine. În prezent în cursă participă circa 500 concurenţi din 60 ţări ale lumii.
Toyota va participa la cea de-a 40-a ediţie a Raliului Dakar, care începe la 6 ianuarie 2018 în America de Sud, cu 3 pick-up-uri Hilux noi, conduse de piloţii Giniel de Villiers, Nasser Al Attiyah şi Bernard ten Brinke!
Modelele cu destinaţie specială sunt dezvoltate de echipa Toyota GAZOO Racing, au o greutate scăzută faţă pick-up-urile din 2017, au beneficiat de o suspensie spate independentă revăzută şi sunt propulsate de unitatea modernizată V8, aspirată natural. Cei de la Toyota declară că au folosit reţeta victoriei în modificarea maşinilor sale de curse.

Noile pick-up-uri Hilux, ce vor participa în Raliul Dakar 2018 au fost testate pe distanţe de peste 3,000 kmîn Africa de Sud, sau echivalentul a 60% din totalul traseului Dakar.
Toyota a debutat în Raliul Dakar abia în 2012, iar prima participare i-a adus niponilor locul 2 în clasament! Aceasta este a 10-a oară când Raliul Dakar va avea loc în America de Sud. Cursa ia startul la 6 ianuarie în Lima, Peru, şi se încheie la 20 ianuarie 2018 în Cordoba, Argentina, cu doar o zi de pauză la 12 ianuarie în La Paz, Bolivia. Cursa va include 12 etape şi 5,000 km de parcurs.
0
3,027
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!