Urmăriţi evoluţia super-sedanului BMW M5 din 1985 până în prezent! (Video)

Când ne imaginăm un sedan performant, printre primele modele care ne apar în gând este, cu siguranţă, BMW M5. Sedanul bavarez a înregistrat o sumedenie de recorduri şi performanţe de-a lungul carierei sale din 1985 până în prezent, iar acum se află la proaspăt-lansata cea de-a şasea generaţie.
Noul BMW M5 este cel mai rapid, puternic şi tehnologizat M5 produs vreaodată! Super-sedanul dezvoltă 600 CP şi 750 Nm, ce-i permite accelerarea până la 100 km/h în doar 3.4 secunde, iar viteza maximă constituie 305 km/h! Şi asta într-un sedan de lux! Ba mai mult, acest sedan de lux are şi o tracţiune unică în lume, care poate transmite cuplul exclusiv pe puntea spate sau, la discreţia proprietarului, pe ambele punţi!
Dar, imaginați-vă că cândva, la aflat la prima generaţie, BMW M5 livra "doar" 286 CP şi era recordman în clasă! Inginerii din diviziunea M lucrează la greu la crearea celor mai performante automobile, iar M5 este, cu siguranţă, unul dintre cele mai deosebite modele din gama bavarezilor, cu o istorie bogată şi frumoasă, iar noi vă invităm să admiraţi metamorfozele pe care le-a trăit celebrul M5 de-a lungul carierei sale din 1985 cu 6 generaţii!
1
2,953
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!