(VIDEO) Cum a fost momentul întâlnirii tuturor familiilor din Europa în Laponia, ţara lui Moş Crăciun!

Eh, dragii noştri, deşi am transmis LIVE momentul livrării scrisorilor la Moş Crăciun de către familiile participante, avem încă multe nespuse, pe care vrem să le împărăşim, din toată călătoria magică a familiilor către Laponia şi din experienţele lor din aceste zile! Cum au ajuns, ce au făcut, cum s-au simţit – familia din Moldova, dar şi celelalte familii din ţările europene participante – toate acestea vi le vom împărtăşi începând de astăzi!
Aşadar, era 1 decembrie, iar echipa expediţioniştilor din Moldova, ajutată deja şi de oamenii de la oficiul central Skoda, era pregătită să întâlnească familiile fericite din toate ţările europene participante.
Prima cursă de avion i-a adus pe cei din Finlanda, care au pornit din capitala Helsinki, situată cam la 900 km mai la sus de ţara lui Moş Crăciun! Chiar dacă trăiesc în Finlanda, această familie nu fusese niciodată în vizită la adevăratul Moş Crăciun în Laponia, aşa că şi pentru ei această călătorie a fost una magică, de vis!
Apoi a venit şi familia poloneză, o mamă şi fiica ei, ambele entuziasmate şi fermecate de anturajul Laponiei. Oricine ar fi fost la fel de fermecat, întrucât în Laponia tocmai ninsese proaspăt în noapte de dinainte şi toţi brazii din pădurea secretă a Moşului erau doldora de zăpadă, exact ca-n paginile unei poveşti de iarnă!
Către seară a venit şi avionul care-i adusese pe marea majoritate a familiilor – din Irlanda, din Cehia, din Slovacia, din Austria, din Germania şi din Bulgaria, unii dintre ei reuşind deja să se cunoască pe parcursul ultimei curse comune de avion. Din Irlanda veniseră două familii, întrucât Skoda Irlanda a decis pe ultima sută de metri să facă şi un admirabil act de binefacere, oferind o călătorie magică în plus unei familii cu patru copii, dintre care doi copii sunt cu dizabilităţi, fiind născuţi gemeni siamezi şi separaţi ulterior la o vârstă destul de mare. Ne-am asigurat, însă, că nu le va lipsi asistenţa necesară nici pe parcursul zborurilor, nici aici, în Laponia.
Mai mult ca atât, aceşti copii au văzut acum pentru prima dată în viaţa lor atât de multă zăpadă, întrucât în regiunea în care trăiesc ei în Irlanda nu se acumulează niciodată zăpadă, chiar dacă mai fulguieşte uneori! Vă imaginaţi, deci, ce bucurie au avut aceşti copii să se tolănească prin omătul alb din Laponia!
La o oră un pic mai târzie a ajuns în Laponia şi familia Gherasim, din Moldova – tatăl şi cei 3 feciori ai familiei – Nicolae, Alexandru şi Marian. Ne aşteptam să-i vedem obosiţi după vreo 15 ore petrecute în aeroporturile din Chişinău, Kiev şi Helsinki, dar spre surprinderea noastră micuţii au ajuns veseli şi entuziasmaţi în Laponia! Avem obligaţia morală de a vă aminti, dragii noştri, că minunata călătorie a acestei familii din Moldova spre Laponia a fost posibilă datorită celor de la Petrom Moldova, care şi-au asumat această onorabilă misiune de a acoperi costurile călătoriei familiei câştigătoare!
Aşadar, toate familiile ajunseseră cu bine în Laponia către seara zilei de 1 decembrie, având parte şi de o cină de bun venit, în care au reuşit să se cunoască mai bine între ele.
Între timp, Skoda KAROQ a mers să pozeze lângă casa lui Moş Crăciun, cu sacii de scrisori în portbagaj, trimiţând dovada foto în toate ţările participante că scrisorile tuturor copiilor au ajuns cu bine în ţara lui Moş Crăciun!
Ne aştepta în faţa MAREA ZI! O zi extraordinară, o zi de vis în care urmau să se întâmple atât de multe lucruri frumoase!

Dar despre ea, vă spunem totul în următoarea relatare! Acum vă invităm să urmăriţi şi filmuleţul acestei prime zile de bun venit pentru familiile ajunse în Laponia!
Crăciun fericit, dragii noştri, şi continuaţi să ne urmăriţi în continuare, pentru că frumoasa poveste a acestei expediţii continuă!
0
5,140
GALERIE FOTO (70 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!