Volkswagen a înregistrat drepturile pentru denumirile I.D. Cruiser şi I.D. Freeler!

Volkswagen a prezentat mai multe concepte cu indexul I.D. în ultimii doi ani, iar aceştia prefaţează viitoarele modele de serie cu propulsie electrică, iar în presa occidentală au apărut informaţii că Volkswagen ar fi înregistrat drepturi pentru două modele viitoare, la organizaţia mondială pentru drepturi intelectuale WIPO, care ar putea fi de serie: I.D. Cruiser şi I.D. Freeler.
Viitoarele electrocare Volkswagen vor fi construite pe platforma special elaborată pentru modelele electrice MEB, iar primele întruchipări de serie vor fi un crossover cu siluetă coupe, inspirat de la conceptul I.D. Crozz, şi ar putea primi chiar el denumirea I.D. Cruiser. Dacă SUV-ul va fi oferit şi pe alte pieţe, atunci viitorul hatchback electric compact, inspirat de al conceptul I.D, care ar putea primi denumirea I.D. Freeler, va fi destinat exclusiv pieţei europene. Mai târziu, în 2022 germanii promit să lanseze versiunea de serie a conceptului I.D. Buzz, cu un design futuristic combinat cu cel retro.
Denumirile ar putea fi destinate şi unor ulterioare concepte din seria I.D, de alftel. Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Geneva în martie 2018 un nou concept din această serie, care ar putea primi una din aceste denumiri. Acel model va fi un crossover cu accent utilitar şi design pătrăţos. Mai târziu, germanii vor prezenta şi conceptul unui sport-coupe din această serie. Mai devreme, însă, în spaţiul web au fost scurse denumirile înregistrate de Volkswagen I.D. Lounge, I.D. AEROe şi I.D. Streetmate (care ar putea fi atribuite anume viitoarelor concepte).
Mai multă înformaţie vom obţine în martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva, când germanii vor prezenta noul membru al seriei I.D. Modelele de producţie din seria această serie vor dispune de o autonomie de peste 600 km, sistem de pilot automat sofisticat şi conectivitate 5G.
0
2,221
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!