Wrestlerul John Cena a fost dat în judecată de Ford pentru că şi-a vândut super-car-ul GT!
4 Decembrie 2017, 09:22
Producătorul american Ford a acţionat în judecată wrestlerul John Cena, pentru că acesta şi-a vândut sport-car-ul GT! Ford menţionează, că conform contractului de vânzare-cumpărare, Cena era obligat să fie posesorul super-car-ului achiziţionat pentru un termen de minim 2 ani. Wrestlerul
şi-a primit automobilul în luna septembrie al acestui an, iar peste scurt timp l-a vândut. Producătorul declară că astfel Cena a înregistrat un profit considerabil.

Reprezentanţii Ford au adăugat, că unica cale de a soluţiona problema
este transferul profitului înregistrat de către Cena, în mărime de 75 mii dolari, companiei Ford. În replică Cena a recunoscut că a vândut super-car-ul împreună cu alte bunuri pentru a-şi achita din datorii şi s-a declarat dispus de a conlucra cu Ford pentru soluţionarea cazului dat.
John Cena a fost unul dintre cei 500 proprietari ai noului Ford GT, aleşi dintre mii de solicitanţi. Preţul pentru super-car a constituit 500 mii dolari. Ford GT este propulsat de o unitate
twin-turbo V6 de 3.5 litri EcoBoost de 647 CP şi 745 Nm, ce se cuplează la o cutie robotizată cu 7 rapoarte. Noul GT a devenit cel mai rapid model de serie construit de concernul Ford.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,637
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!