În Japonia la licitaţie va fi vândut un Nissan Skyline GT-R extrem de rar şi fără parcurs!

Casa de Licitaţie din Japonia BH Auction va scoate în vânzare un Nissan Skyline GT-R V-Spec II produs în 2002 care nu doar este extrem de rar, dar şi are parcurs de doar 10 km!
Acest Nissan Skyline GT-R face parte din ediţia limitată Nür, destinată exclusiv pieţei nipone, care a numărat doar 1,000 exemplare produse. Ediţia limitată se deosebea de modelele de serie cu o suspensie mai rigidă şi gardă la sol scăzută, elemente aerodinamice exterioare adiţionale şi cu capota realizată din fibră de carbon. Nu mai puţin curios este sistemul modificat de tracţiune integrală ATTESA E-TS, ce presupune livrarea cuplului în proporţie de 100% pe puntea spate în regim standard şi acţionarea automată a punţii faţă (în cuplu livrat, în acest caz, proporţie 50:50) în cazul derapajului punţii spate.
Sub capota Nissan Skyline GT-R V-Spec II Nür se află unitatea twin-turbo pe benzină cu o cilindree de 2.568 cm3, cu 6 cilindri în linie, ce dezvoltă 280 CP şi un cuplu maxim de 392 Nm, transmis pe ambele punţi prin intermediul unei cutii manuale cu 6 trepte. Coupe-ul poate accelera până la 100 km/h în 5.5 secunde, iar viteza maximă corespunde celei indicate pe vitezometru şi este limitată la 300 km/h.
Acest Nissan Skyline GT-R V-Spec II Nür va fi vândut la licitaţie în cadrul Salonului Auto din Tokyo, care-şi va deschide uşile în ianuarie 2018, unde va fi vândut şi coupe-ul unic Toyota Supra modificat de atelierul nipon Top Secret.
0
3,181
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!