ABT va aduce la Geneva un Audi RS5-R bestial
26 Ianuarie 2018, 12:17
La Salonul Auto de la Geneva tunerii de la ABT vor aduce un Audi RS5-R bestial, care va fi produs într-o ediție limitată.
Versiunea modificată a coupe-ului german a primit un kit aerodinamic exterior de-a dreptul înfricoșător, cu bară de protecție față cu prize de aer
imense și un splitter frontal, ce împreună cu nuanța veninoasă de verde vin să accentueze agresivitatea modelului.
La posterior își face loc o altă bară de protecție cu un difuzor din fibră de carbon și guri a sistemului de eșapament integrate de dimensiuni mai mari. Părțile laterale au primit inserții din fibră de carbon, iar pe aripile față și-au făcut loc prize de aer cu inscripții ABT. Sunt oferite jante din aliaj de 21 inch cu design unic.
Unitatea bi-turbo V6 de 2.9 litri a fost modificată de tuneri pentru a livra cu 80 CP și 90 Nm mai multă putere, decât versiunea "standard". Audi RS5-R dezvoltă acum 530 CP și un cuplu maxim de 690 Nm, ce-i permite să accelereze până la 100 km/h în 3.6
secunde (cu 0.3 secunde mai rapid decât RS5).

Suspensia coupe-ului a fost și ea modificată, în special, RS5-R beneficiază de amortizatoare mai rigide.
Prețurile pentru monstruosul coupe vor fi dezvăluite la premiera oficială din luna martie la Geneva, iar acesta promite a fi unul pe măsură, dat fiind faptul că ediția limitată va enumera doar 50 exemplare.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
3,311
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!