Alfa Romeo lucrează la noile generații 4C și Giulietta!

Cele mai noi modele a producătorului italian, sedanul Giulia și SUV-ul Stelvio, au împrospătat gama de modele Alfa Romeo și au prezentat evoluția designului mărcii. În viitorul apropiat italienii vor lansa un SUV nou cu 7 locuri, ce va concura cu BMW X5 și Mercedes-Benz GLE.
În interviul acordat revistei Auto Express, unul din managerii Alfa Romeo, Roberto Fedeli, a dezvăluit că producătorul va lansa un nou model pentru segmentul C, care va fi urmat de un sport-coupe. Viitoarea Giulietta, dacă hatchback-ul își va păstra numele, ar putea avea la bază platforma scurtată a sedanului Giulia, ce înseamnă că acesta ar putea avea tracțiune pe puntea spate!
Coupe-ul Alfa Romeo 4C se produce de ani buni. Italienii au actualizat coupe-ul, iar versiunea 4C facelift va fi prezentată în acest an. Totodată italienii lucrează la un alt sport-coupe care va fi lansat mai târziu, în locul actualului 4C. Fedeli a declarat că compania este în căutarea unui nou propulsor pentru viitorul model și a confirmat încă o dată că acesta nu va fi disponibil în varianta cu cutie manuală.
0
1,944
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!