Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

ATENŢIE: Angajăm un pasionat de maşini, capabil să scrie captivant despre ele!

Pentru mulţi dintre cei ce-au crescut îngânând sunetul motoarelor la vederea maşinilor superbe, acesta ar putea fi jobul de vis. Să te cufunzi în infinitul de subiecte al lumii auto şi să le scoţi la iveală pe cele mai interesante, să scrii în fiecare zi despre ele, să ajungi adeseori să conduci cele mai diverse tipuri de automobile, să schimbi adesea atmosfera de birou cu cea din teren, dacă-ţi doreşti – să mai şi călătoreşti –, într-un cuvânt, să faci din pasiunea ta muncă!
Da, căutăm un coleg nou de redacţie! Avem planuri mari pentru anul 2018 în faţă, iar tu, noul nostru coleg, vei avea un rol important în ele! Dacă te-am intrigat, deja, îţi spunem mai jos ce trebuie să poţi faci din start, dar şi ceea ce poţi învăţa să faci pe parcurs, pentru că suntem pregătiţi şi să te îndrumăm!

Română şi Engleză.
Trebuie să posezi româna şi engleza în forma lor avansată, literară, preferabil şi cu termeni automobilistici, dar ultimii pot fi şi învăţaţi într-un timp scurt, dacă ai deja o bază bună. Să poţi scrie texte bine închegate, cursive, corecte gramatical, aşa cum ai vrea tu să citeşti pe un site de calitate.
Pasiune pentru automobile
Candidatului ideal ar trebui nu doar să-i placă aşa, câteva modele de modele auto pe care le vede uneori pe stradă, ci să aibă o pasiune puternică pentru lumea auto, într-atât de puternică, încât să simtă că dacă ar lucra mulţi ani cu ele, şi-ar îndeplini un mare vis al vieţii. Dacă ai o asemenea pasiune, atunci cu siguranţă ai ajuns deja şi să cunoşti multe despre ele. Nu te alarma dacă n-ai ajuns încă să cunoşti construcţia exactă a unei turbine electrice de ultimă generaţie – nu-ţi vom face examen la inginerie şi toate astea le poţi învăţa în mod natural în activitatea de mai departe, ne dorim pur şi simplu să ai o pricepere avansată despre maşini şi lumea auto, dar şi dorinţă şi capacitate de a învăţa şi de a intra în profunzimea subiectelor cu care vei avea de-a face.
Idei şi iniţiativă
Vei fi un om de bază într-o echipă mică de oameni, care tind întotdeauna să pună în practică idei mari, iar ideile şi iniţiativele tale sunt mai mult decât binevenite. Ba mai mult, în fiecare zi vei fi cel care va veni cu idei de noi subiecte, iar dacă ideile mai îndăzneţe şi mai grandioase, pot ajunge să se materializeze cu excelenţă în practică, inclusiv cu suportul întregii echipe, atunci ai un viitor frumos în echipa noastră.
Fan al unei mărci auto?
Ei bine, pasionaţii sunt adeseori fani ai unei mărci auto şi asta e un fapt aproape firesc. Am prefera, totuşi, să poţi trata subiectele lumii auto cu obiectivitate şi echidistanţă, deşi ştim cu toţii că unele mărci ne pot inspira şi pe noi, şi pe cititorii noştri, mai mult decât altele.
Folosirea calculatorului
Fireşte, odată ce vei lucra în mediul online, e firesc să ai nevoie de nişte abilităţi un pic mai avansate de folosire a calculatorului. E necesar, deci, să ştii sau să poţi învăţa repede tot ceea ce ţine de ciclul de pregătire şi publicare a unui articol – de la scrieri şi formatări de texte până la pregătirea imaginilor şi lucrul cu interfaţe de publicare a articolelor.

- Responsabil şi atent la detalii.
Calitatea e formată din atenţia la detalii, iar de atenţia ta la detalii depinde calitatea produsului final. Şi responsabilitatea ţine şi de organizarea ta autonomă – dacă ai de publicat un material azi, el trebuie să fie gata azi, ne dorim să te simţi responsabil mai ales în faţa publicului, care aşteaptă creaţii grozave, dar la timpul potrivit.
- Part/time sau full/time, lucru din oficiu sau de la distanţă?
Avem un post de lucru pentru tine în oficiul nostru, care te aşteaptă, şi ne-am dori să fii angajat full-time cu program deplin. Totuşi, la o etapă iniţială am putea accepta să lucrezi şi part time. De asemenea, chiar dacă noi ne închipuim că cel mai bine ar fi să te vedem în biroul nostru în fiecare zi, am putea accepta şi munca ta de la distanţă, dacă ne convingi că asta nu te va încurca să ţii un bun contact cu pulsul actualităţii. Vor fi multe zile în care incursiunile tale în lumea auto se vor realiza exclusiv prin interacţiune online, în timp ce-ţi vei face munca din faţa calculatorului, dar vor fi şi zile când vei ieşi în teren, pentru reportaje sau pentru teste drive interesante.
Şi, la cât de des am ajuns să călătorim în ultimii ani, în interiorul şi în afara ţării, în expediţii şi nu numai, ne-am bucura să te vedem adeseori parte şi a acestor aventuri motorizate, pe măsură ce vei avansa pe baza propriilor merite!
Cum să aplici?
Cât se poate de simplu! Trimite-ne CV-ul tău la office@piataauto.md, însoţit de un text în care să înţelegem de ce şi cum te potriveşti tu cel mai bine criteriilor enunţate mai sus! Te aşteptăm!
2
8,675
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!