Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Arnold Schwarzenegger a vândut super-car-ul său Bugatti Veyron pentru 2.5 milioane dolari

31 Ianuarie 2018 - 11:16
Denis Godorozea
Actorul și fostul guvernator al statului California Arnold Schwarzenegger este un cunoscut pasionat de automobile. Starul american are în posesia sa mai multe automobile speciale, printre care primul off-roader electric Hummer H1, produs special pentru actor de către compania austriacă Keisel. Hummer-ul starului este pus în mișcare de două motoare electrice, care dezvoltă un total de 490 CP, și poate parcurge distanțe de până la 300 km cu "un singur plin", iar asta având o masă proprie de 3.3 tone. Afară de Hummer, Schwarzenegger are în posesia sa și un Mercedes-Benz G-Class, care este și el complet electric și oferă aceleași performanțe.
Din 2014 până în prezent Schwarzenegger era fericitul posesor al unui Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Super-car-ul este dotat cu un propulsor W16 cu 4 turbocompresoare de 8.0 litri, capabil să dezvolte 1,200 CP și 1,500 Nm cuplu maxim. Veyron Grand Sport Vitesse poate atinge viteza de 100 km/h în 2.6 secunde, iar viteza maximă constituie 410 km/h.
Nu se știe motivul, pentru care Schwarzenegger a decis să despartă de bijuteria sa. La momentul vânzării starul reușit să parcurgă doar 1,600 km cu super-car-ul său, iar pentru a intra în posesia acestuia dealerul de automobile luxoase din SUA Obi Okeke a trebuit să scoată din "buzunar" 2.5 milioane dolari. Automobilul starului va fi ulterior revândut.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter