Aşa va arăta interiorul primului automobil complet autonom General Motors (Video)
12 Ianuarie 2018, 14:09
General Motors (GM) a prezentat interiorul viitorului său automobil complet autonom, care va fi lipsit de volan şi pedale, iar locul destinat, de obicei, şoferului arată similar locului pasagerului faţă.

Producătorul american a solicitat Administraţiei Naţionale pentru Siguranţă în Trafic a SUA (NHTSA) permisiunea pentru a testa astfel de automobile pe drumurile publice în viitorul apropiat şi planifică să folosească pe scară largă astfel de modele în serviciile de car-sharing în 2019.
În imaginile video şi foto este prezentat habitaclul modelului autonom Cruise AV, care se bazează pe electrocarul Chevrolet Bolt. Modelul este dotat cu 21 radare, 5 radare cu laser (LiDAR) şi 16 camere de luat vederi. Datorită acestor tehnologii, automobilul
de General Motors este capabil să clasifice să monitorizeze şi să prezică mişcările ulterioare al oricărui obiect aflat în calea şi în preajma sa. De exemplu, sistemul GM poate configura o potenţială traiectorie de mişcare a unui pieton sau automobil monitorizat.
Deciziile sunt luate de sistem, cu folosirea intelectului artificial, luând în calcul, inclusiv şi condiţiile climaterice, iluminarea şi prezenţa obstacolelor în calea automobilului.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,140
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!