BMW M5 a înregistrat un nou record Guiness - drift timp de 8 ore (Video)

Noul BMW M5 a înregistrat un nou record Guiness angajându-se într-un drift spectaculos constant timp de 8 ore! Recordul anterior aparţine modelului Toyota GT86, care a derapat timp de aproximativ 6 ore.
Recordul înregistrat de BMW M5 este cu atât mai impresionant, când aflăm că super-sedanul a derapat continuu toate aceste ore, fără a se opri, şi a fost alimentat în mers prin intermediul unui sistem de alimentare instalat în cel de-al doilea automobil, un M5 de generaţie precedentă (F10), care derapa la distanţe minime de recordman, iar asta chiar dacă, conform regulamentului Cărţii Recordurilor Guiness, automobilul angajat într-un asemenea exerciţiu poate opri pentru scurt timp pentru alimentare cu combustibil, pentru ca ulterior să-şi continue cursa fără a fi descalificat.
Astfel, BMW M5, condus de Johan Schwartz, a făcut peste 2 mii tururi pe circuitul BMW Performance Center din SUA cu o distanţă totală de peste 370 km. În acest timp sedanul a fost alimentat cu succes în timpul mersului de 5 ori.
0
2,485
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!