BMW M5 va primi un surplus de putere cu pachetul Competition Package

Debutul noului BMW M5 a avut loc la Salonul Auto de la Frankfurt în septembrie 2017. Noul super-sedan a devenit cel mai puternic și rapid M5 creat vreodată și a primit un sistem de tracțiune integrală deosebit, care poate fi reglat electric ca să transmită cuplul în întregime doar pe puntea spate.
Însă, așa cum performanțele nu au o limită, noul BMW M5, ca și celelalte modele modele sport din gama bavarezilor, va beneficia de pachetul Competition Package. Unitatea bi-turbo V8 de 4.4 litri va primi un surplus de putere, și va dezvolta circa 625 CP (contra celor 600 CP la versiunea "standard" M5). Afară de mai multă putere, noua versiune M5 va aduce o suspensie și o cutie de viteze modificată și sistem de frânare cu discuri carbon ceramice. La exterior M5 Competition Package va putea fi deosebită prin jante din aluminiu cu design special și inserții cromate vopsite în negru. Probabil, ca și în cazul M3 și M4, noua versiune M5 se va bucura de un sistem de eșapament modificat, mai "sonor".
Nu se știe cum modificările vor influența asupra dinamicii și a vitezei maxime, dat fiind faptul că versiunea de "stock" deja dă dovadă de performanțe impunătoare – 3.4 secunde până la 100 km/h și viteză maximă limitată la 305 km/h cu pachetul M Drivers’s Package.
0
2,213
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!