BMW a publicat primul teaser oficial cu viitorul coupe Seria 8

Coupe-ul BMW Seria 8 va renaște deja în acest an și va concura direct cu Mercedes-Benz S-Class Coupe. Primul teaser oficial cu noul model a fost publicat pe pagina oficială a diviziunii americane BMW pe rețeaua de socializare Facebook.

Afară de prima imagine oficială, compania nu a oferit informații despre viitorul model, însă se cunoaște, că BMW Seria 8 va înlocui, într-o oarecare măsură, coupe-ul Seria 6, producția căruia a fost încheiată anul trecut, și va fi cel mai tehnologizat și luxos coupe BMW construit vreodată. Inspirat de la conceptul BMW Concept 8 Series, noul model va avea o caroserie cu forme dinamice cu geamuri laterale înguste.
Seria 8 este parte a strategiei bavarezilor de sporire a veniturilor în segmentul premium de top, iar anume acest coupe este văzut de producător ca apogeul luxului în gama sa. Se așteaptă că Seria 8 va avea și o versiune decapotabilă, iar motorizările vor include versiuni 840d, 840i și 850i. Nu este exclusă și probabilitatea apariției unui M8 în viitor cu peste 600 CP la activ.

Premiera BMW Seria 8 va avea loc până la finele acestui an.
0
2,228
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!