Byton Electric Concept - SUV electric dezvoltat de foşti ingineri BMW a fost dezvăluit la CES 2018

La expoziţia CES 2018 din Las-Vegas a fost prezentat Byton Concept, dezvoltat de întreprinderea germano-chineză cu participarea a mai mulţi foşti ingineri BMW.
Reprezentanţii companiei declară, că SUV-ul va putea parcurge până la 400 km în dotarea de bază, iar acumulatoarele vor putea fi încărcate timp de 20 minute suficient pentru a parcurge distanţe de până la 240 km, iar timp de 30 minute bateriile vor putea fi încărcate până la 80% din volumul total.
Afară de aceasta, varianta de serie Byton va fi echipată cu un sistem de pilot automat de nivelul III, iar mai târziu va putea fi actualizat wireless până la nivelul 4. Printre alte tehnologii, de care dispune SUV-ul germano-chinez, sunt camerele de luat vederi care înlocuiesc prin sine oglinzile retrovizoare exterioare, cu afişaj pe ecranul imens de 49 inch de pe tabloul de bord, planşa de bord este înlocuită cu un ecran de tip tabletă integrat chiar în volanul maşinii, iar producătorul declară că aceste tehnologii vor fi aplicate şi pe automobilul de serie. Însă, ecranul din interiorul volanului ar putea fi un impediment serios instalării airbag-ului şoferului, sau inginerii au găstit o soluţie pentru a omite acest obstacol? Rămâne de văzut!
Printre alte ciudăţenii de la bordul Byton se enumeră un sistem de monitorizare a ritmului cardiac şi a presiunii arteriale a tuturor pasagerilor la bord. Producătorul a declarat că versiunea de serie Byton va fi lansată pe pieţele din Europa, SUA şi China cu un preţ orientativ de 45 mii dolari pentru dotarea incipientă, iar dacă va avea succes, SUV-ului se vor alătura un sedan şi un monovolum electric.
0
1,824
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!