Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Cel mai puternic Ford e tot mai aproape de lansare: Mustang Shelby GT500

Ford Mustang Shelby GT500, o versiune extraordinar de puternică, va avea sub capotă peste 700 CP şi va fi lansat în anul 2020.
Ford a lansat actuala generație a modelului Mustang în anul 2015, iar acum, compania este pe cale să ne surprindă cu o nouă versiune: 2020 Shelby GT 500, aşteptată să devină cel mai puternic Ford construit vreodată pentru drumurile publice, cu peste 700 de cai-putere.
În ultimii ani Ford Mustang a pierdut mai multe bătălii în războiul de putere cu rivalii de la Dodge şi Chevrolet, Challenger oferind două motoare de peste 700 CP și un cuplu de 881 Nm , iar Camaro debutând cu versiunea ZL1 cu un motor V8 supraalimentat, de 650 CP şi 881 Nm.
Actual, cel mai puternic Mustang oferit de Ford este GT 350, echipat cu un motor V8 cu aspirare naturală, de 5.2 litri, care dezvoltă 526 CP și un cuplu de 540 Nm. Dar acum va exista noul GT 500, şi din informațiile prezentate în teaser-ul Ford, observăm că noul coupe va produce peste 700 CP. Cei de la Ford nu oferă careva detalii despre acest motor, dincolo de faptul că este un V8 supraalimentat.

Deci, războiul fierbinte al puterii între muscle-car-uri este pe care să se încingă şi mai mult, nu? Tot ce trebuie să facă noua ediţie Mustang e să depăşească cei 707 CP livraţi de Hellcat-ul din curtea Dodge, şi atunci cu siguranţă vom avea parte de o luptă crâncenă. Iar când muscle car-urile luptă între ele şi ard anvelope, avem noi de câştigat, cei ce le privesc cu ardoare, nu?
2
775
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!