VIDEO: Cum pregătesc inginerii Mercedes automobilele autonome pentru condiţiile imperfecte ale vieţii reale?

Cu toţii ne-am convins deja că automobilele conduse autonom sunt un „the next big thing” în lumea auto, iar producătorii auto lucrează de zor la dezvoltarea acestora. Însă, mai ales noi, cei ce trăim în zone cu infrastructură imperfectă, ar trebui să ne punem întrebări despre cum vor putea funcţiona acestea când nu sunt vizibile benzile de circulaţie, când drumul are gropi uriaşe în faţă, când carosabilul e acoperit cu zăpadă sau noroi, când, când, când...
Sunt o mulţime de situaţii specifice ce determină imperfecţiunea vieţii reale, spre deosebire de ipotezele de laborator din centrele de dezvoltare ale producătorilor auto, iar pentru a avea cu adevărat succes în viaţa reală şi a fi sigure, şi viitoarele maşini autonome vor trebui să ştie să reacţioneze la toate aceste situaţii reale.

Mai mult timp în urmă vă anunţam că inginerii Mercedes-Benz au început un tur, numit Intelligent World Drive, prin mai multe regiuni dificile ale lumii, pentru a pune tehnologiile de condus autonom în condiţii dificile şi imperfecte şi a colecta date preţioase despre toate situaţiile pe care le-ar putea întâlni acestea în condiţiile imperfecte ale vieţii reale. În filmul de mai jos vă arătăm observaţiile şi concluziile inginerilor făcute pe perioada în care s-au aflat pe continentul african, în cea mai sudică ţară a acestuia – Africa de Sud. Vizionare plăcută!
0
1,736
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!