Genovation GXE - super-car-ul electric cu peste 800 CP a debutat la CES 2018

La expoziţia CES 2018 a debutat oficial super-car-ul electric Genovation GXE. Bazat pe cea de-a şaptea generaţie Chevrolet Corvette, GXE are un design mai agresiv şi propulsie electrificată.
La partea frontală Genovation GXE are mai multe tangenţe cu Corvette – diferenţa o fac lumunile de zi de tip LED din blocurile optice faţă şi o altă bară de protecţie. La posterior se evidenţiază blocurile optice duble complet revizuite, inspirate de la generaţiile precedente Corvette. Pe capacul portbagajului îşi face loc un spoiler, iar bara de protecţie spate vine cu un difuzor integrat. Designul exterior este condimentat de jantele din fibră de carbon cu un design special. La solicitare super-car-ul va putea fi vopsit, practic, în orice nuanţă, pentru a asigura clientul cu un automobil cu adevărat unic. La interior clienţii vor beneficia de tapiţerie din piele şi Alcantara şi sistemul audio Harman.
Producătorul nu oferă multe detalii despre substratul tehnic, dar menţionează că Genovation GXE dezvoltă o putere de 810 CP şi 948 Nm şi accelerează până la 100 km/h în mai puţin de 3 secunde. Viteza maximă depăşeşte 350 km/h, iar menit să oprească super-car-ul este sistemul de frânare Brembo cu discuri carbon-ceramice. Producătorul declară că Genovation GXE va oferi o autonomie de circa 280 km în regim pur electric cu un stil de condus lejer. În total vor fi produse 75 unităţi Genovation GXE, iar preţul de start pentru fiecare exemplar va constitui 750 mii dolari. Primele super-car-uri vor fi livrate clienţilor până la finele acestui an.
0
1,688
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!