În California vor circula automobile cu plăci de înmatriculare digitale (Video)

Autoritățile statului american California au permis utilizarea plăcuțelor de înmatriculare digitale pe drumurile publice! Noile plăcuțe au fost elaborate de compania americană Reviver Auto la Salonul Auto de la Detroit, iar cu suportul rețelei de dealeri a mărcii Ford Galpin, automobile cu astfel de plăci ar putea apărea pe drumurile publice al Californiei în cel mai apropiat timp.
Firesc, noile plăci de înmatriculare sunt rezistente la apă și condiții climaterice nefavorabile, iar producătorul declară că acestea vor putea face față și încercărilor de a le distruge sau fura, deși nu specifică prin ce mod. Plăcuțele au la bază un display monocrom, care nu necesită alimentare cu energie electrică în timp ce afișează date statice neiluminate precum, de exemplu, numărul de înmatriculare al automobilului. După display își face loc bateria Reviver Auto, iar asta înseamnă că plăcuța va putea fi activată și în timpul staționării îndelungate a automobilului, pentru a difuza diferite imagini, informație utilă sau chiar publicitate. Mai mult decât atât, sistemul poate fi conectat la spațiul web, având la bază sistemul RConnect.
Până la finele acestui an compania intenționează să lanseze în circulație circa 100 mii de astfel de plăcuțe digitale, iar primii clienți, care vor beneficia de acestea vor fi noii proprietari al modelelor Ford. California nu este unicul stat unde sunt permise aceste plăcuțe, asemenea legi au adoptat și autoritățile statului Arizona, iar mai târziu acestor două state s-ar putea alătura Texas și Florida.
0
1,812
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!