KIA Rio GT-Line: versiune sport cu motoare standard

Versiunea sport a hatchback-ului, destinat pieței europene, KIA Rio GT-Line va debuta la Salonul Auto de la Geneva în luna martie, iar până atunci modelul a fost prezentat în spațiul web.
Rio GT-Line sport diferă de celelalte versiuni a hatchback-ului coreean prin elementele exterioare modificate, printre care grila radiatorului vopsită în culoare lucioasă neagră, faruri anti-ceață de tip LED, spoiler, țeavă de eșapament duble și jante din aliaj de 17 inch cu un design special.
În noua dotare vor fi incluse sistemul de iluminare adaptiv, sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inch și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto, cameră de supraveghere pentru marșarier, încălzire electrică a scaunelor față și a volanului și sistem de frânare automatizat cu detectarea pietonilor.
Sub capota KIA Rio GT-Line se vor instala aceleași motoare, disponibile și pentru restul echipărilor. Din start noua versiune va beneficia doar de unitatea turboaspirată de 1.0 litri, pe benzină, cu 120 CP și 173 Nm la activ. Motorul va fi cuplat doar la cutia manuală cu 6 trepte. Mai târziu pentru GT-Line vor fi disponibile unitățile pe benzină, aspirate natural, de 1.25 litri și 1.4 litri, care vor putea fi cuplate la o cutie robotizată cu ambreiaj dublu.
Startul vânzărilor va fi dat puțin mai târziu de premiera oficială, în primăvara acestui an. În Republica Moldova KIA Rio GT-Line oficial nu va fi disponibil. În țara noastră este importat un cu totul alt KIA Rio în caroserie sedan, produs în Federația Rusă, iar hatchback-ul este prezentat în versiunea X-Line, care are un design diferit de cel al versiunii europene și este produs, de asemenea, în Rusia.
0
2,414
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!